ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Στόλτενμπεργκ: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να διαρκέσει μήνες ή και χρόνια»

«Θέλει να ξαναγράψει τη διεθνή τάξη»

Γ.Στόλτενμπεργκ: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να διαρκέσει μήνες ή και χρόνια»

Ο Γενικός Γραμματέας του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξακολουθεί να θέλει να καταλάβει ολόκληρη την Ουκρανία, παρά την επανατοποθέτηση των δυνάμεων στην ανατολική περιοχή του Ντονμπάς και υπάρχει ο κίνδυνος να διαρκέσει ο πόλεμος «μήνες ή και χρόνια».

«Δεν είδαμε καμία ένδειξη ότι ο Πρόεδρος Πούτιν άλλαξε τη φιλοδοξία του να ελέγξει ολόκληρη την Ουκρανία και επίσης να ξαναγράψει τη διεθνή τάξη», είπε ο Στόλτενμπεργκ σε δημοσιογράφους πριν συναντηθεί με τους υπουργούς Εξωτερικών της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες σήμερα Τετάρτη.

Και πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε τώρα στην κρίσιμη φάση του πολέμου, που η Ρωσία μετακινεί δυνάμεις έξω από το βορρά για να τις ενισχύσει, να τις ανεφοδιάσει, να τις επανοπλίσει και στη συνέχεια να τις μετακινήσει προς τα ανατολικά, όπου βρίσκονται πόλεις-«κλειδιά» περιμένοντας μια μεγάλη επίθεση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ρωσικές δυνάμεις πιθανότατα θα εξαπολύσουν μια «συγκεντρωμένη» επίθεση στην περιοχή του Ντονμπάς τις επόμενες εβδομάδες, είπε προηγουμένως ο Στόλτενμπεργκ, αφού απομακρύνουν ένα σημαντικό μέρος των στρατευμάτων από το Κίεβο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.