ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μια εμπλοκή τουρκικών και μαχητικών της ΠΑ την ώρα που Κοτζιάς και Τσαβούσογλου έτρωγαν… κουλούρια στη Σμύρνη

Μια εμπλοκή τουρκικών και μαχητικών της ΠΑ την ώρα που Κοτζιάς και Τσαβούσογλου έτρωγαν… κουλούρια στη Σμύρνη

Η επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά στην Τουρκία δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για το σχεδιασμό της τουρκικής στρατιωτικής ηγεσίας, καθώς την Τρίτη και ενώ ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συναντούσε τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Σμύρνη, τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν τον Εθνικό Εναέριο Χώρο (ΕΕΧ) και σε μία περίπτωση ενεπλάκησαν σε αερομαχία με ελληνικά αεροσκάφη.

Συνολικά, τα τουρκικά αεροσκάφη, δύο εκ των οποίων ήταν οπλισμένα, προέβησαν σε έξι παραβάσεις του FIR Αθηνών, καθώς και σε μία παραβίαση του ΕΕΧ στο Ανατολικό Αιγαίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, τα τουρκικά αεροσκάφη εμφανίστηκαν σε σχηματισμό των τεσσάρων F-16, καθώς και των δύο και τεσσάρων F-4. Εκτός των παραπάνω, δύο ΑΦΝΣ CN-235 προέβησαν σε παράβαση του FIR Αθηνών, στο βορειοανατολικό και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.