ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολοκληρώθηκε η «Κένταυρος 2021» στον Έβρο (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε η «Κένταυρος 2021» στον Έβρο (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε στη Θράκη η ελληνοαμερικανική άσκηση “Κένταυρος 2021”. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με πραγματικά πυρά και περιλάμβανε συνεκπαίδευση σε θέματα διεξαγωγής επιχειρήσεων, καθώς και εξειδικευμένων αντικειμένων (αποστολές ασφαλείας και αερομεταφερόμενες επιχειρήσεις), με ταυτόχρονη συνεξέταση θεμάτων Διοικητικής Μέριμνας.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επικαιροποιημένης Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας [Mutual Defense Cooperation Agreement (MDCA)] Ελλάδας και ΗΠΑ και του πλέγματος των διεθνών συνεργασιών, με φίλιες και σύμμαχες χώρες που σχεδιάζονται από το ΓΕΕΘΑ.

Στο Πετροχώρι Ξάνθης ΈΛΑΒΕ χώρα η τελική φάση της άσκησης με τη συμμετοχή τμημάτων της XXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας “2ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ- ΕΦΕΣΟΣ”, της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας “ΠΟΝΤΟΣ”, 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού “ΚΙΛΚΙΣ ΛΑΧΑΝΑ”, της 53 Infantry Brigade Combat Team (IBCT) της Εθνοφρουράς των Πολιτειών Φλόριντα και Αλαμπάμα των ΗΠΑ και της 104 Logistics Brigade του Στρατού του Ηνωμένου Βασιλείου (Περιοχή Λιμένος Αλεξανδρούπολης).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.