ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συνεκπαίδευση Ελλάδας – ΗΠΑ στη Μαγνησία (φωτο)

Πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις αεροδιακομιδής και επιβίβασης - αποβίβασης σε ελικόπτερα

Συνεκπαίδευση Ελλάδας – ΗΠΑ στη Μαγνησία (φωτο)

Συνεκπαίδευση σε αντικείμενα Ειδικών Επιχειρήσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε από 8 έως 16 Νοεμβρίου, στην περιοχή της Μαγνησίας.

Οπως ανακοινώθηκε σήμερα από το ΓΕΕΘΑ, στη συνεκπαίδευση συμμετείχε προσωπικό της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ, ενώ από πλευράς ΗΠΑ συμμετείχε με προσωπικό και μέσα η 12th Combat Aviation Brigade (12th CAB).

Κατά τη συνεκπαίδευση, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά αντικείμενα επιβίβασης – αποβίβασης σε ελικόπτερα, σχεδίασης – διεξαγωγής αεροκίνητων επιχειρήσεων και επίδειξης – εκπαίδευσης διαδικασιών αεροδιακομιδής, που συνέβαλαν στην προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, της μαχητικής ικανότητας και της ανταλλαγής τεχνογνωσίας κατά την σχεδίαση και εκτέλεση Ειδικών Επιχειρήσεων μεταξύ των συμμετεχόντων, αναδεικνύοντας την διαχρονική συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα του Ειδικού Πολέμου, προστίθεται στην ανακοίνωση. ekpaideusi1 ekpaideusi2 ekpaideusi3 ekpaideusi4 ekpaideusi5 ekpaideusi7

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.