ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στην προσφορά του DefenceNet.gr, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 


1) Αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος, πατήστε την επιλογή «εγγραφή» η οποία βρίσκεται στο δεξιό μέρος της πρώτης σελίδας. Εγγραφείτε συμπληρώνοντας στον πίνακα τα στοιχεία σας όπως αυτά ζητούνται (username/password/email). Κατά την εγγραφή σας, ΔΕΝ χρησιμοποιείτε το ειδικό κουπόνι πρόσβασης της «AMYNTIKHΣ ΒΙΒΛΟΥ», αλλά έναν προσωπικό κωδικό δικής σας επιλογής. Για να πιστοποιήσετε την εγγραφή σας πατάτε το κουμπί με την ένδειξη «Αποστολή εγγραφής».

2) Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα σας αποσταλεί αυτόματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει ένας σύνδεσμος (link). Ακολουθώντας (πατώντας) αυτό το σύνδεσμο, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας.

3) Τώρα πλέον είστε εγγεγραμμένο μέλος του www.defencenet.gr. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες, πηγαίνετε πάλι στην πρώτη σελίδα, αναγράψτε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό σας κωδικό (αυτόν που επιλέξατε κατά την εγγραφή, ΟΧΙ τον κωδικό της «ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ»), στα δυο boxes στα δεξιά της σελίδας και πατήστε «είσοδος». Τώρα έχει ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.

4) Από την πρώτη σελίδα, πηγαίνετε στην κατηγορία «ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ» (κάτω αριστερά στην λίστα) και μετά πατήστε την επιλογή «ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ». Εκεί πρέπει να εισάγετε τον ειδικό κωδικό του κουπονιού της ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ, για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ελληνικό τμήμα του www.defencenet.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.