ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρώσος υπολοχαγός παρέταξε 16 άρματα μάχης T-72B3 σε σχήμα καρδιάς για να κάνει πρόταση γάμου (βίντεο)

Ρώσος υπολοχαγός παρέταξε 16 άρματα μάχης T-72B3 σε σχήμα καρδιάς για να κάνει πρόταση γάμου (βίντεο)

Για τους περισσότερους, άρματα μάχης και πρόταση γάμου δεν πάνε μαζί, όμως ένας Ρώσος αξιωματικός κατάφερε να τα συνδυάσει.

Ρώσος υπολοχαγός έβαλε τα μεγάλα μέσα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του περιστοιχισμένος από άρματα μάχης που είχαν παραταχθεί σε «σχήμα καρδιάς».

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, διακρίνονται δεκαέξι άρματα μάχης T-72B3 να σχηματίζουν μια καρδιά στο χιονισμένο τοπίο, στη στρατιωτική βάση Αλαμπίνο, κοντά στη Μόσχα.

Στη συνέχεια, ο υπολοχαγός Ντενίς Καζάντσεφ παίρνει το χέρι της συντρόφου του Αλεξάντρα Κοπίτοβα και την οδηγεί, με τα μάτια κλειστά, στο κέντρο της καρδιάς που έχουν σχηματίσει τα τεθωρακισμένα, σύμφωνα με τις εικόνες που πρόβαλε το τηλεοπτικό δίκτυο του ρωσικού στρατού Zvezda. Οδηγός άρματος, ο Καζάντσεφ γονατίζει και της ζητάει να τον παντρευτεί, κρατώντας ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στο χέρι.

«Είμαστε μαζί εδώ και πολύ καιρό. Ξεπεράσαμε τις δοκιμασίες του χρόνου και της απόστασης. Παντρέψου με!» είπε ο στρατιωτικός στην Κοπίτοβα, προτού της περάσει ένα δακτυλίδι αρραβώνων. «Δεν κατάλαβα τι συνέβη» δήλωσε η νεαρή γυναίκα στο τηλεοπτικό δίκτυο του στρατού. «Ήταν αναπάντεχο!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.