ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η απομάκρυνση από την θέση της μάρτυρος «κλειδί» για τα Τέμπη – Είχε καταθέσει στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Ήταν η Επιθεωρητής του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την Σύμβαση 717 

Η απομάκρυνση από την θέση της μάρτυρος «κλειδί» για τα Τέμπη – Είχε καταθέσει στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Με ακατανόητη πρόφαση «ξήλωσαν» από την θέση της ουσιαστική μάρτυρα, η οποία είχε καταθέσει στην Ευρωπαία Εισαγγελέα για την περιβόητη Σύμβαση 717 έναν μήνα μετά το ομαδικό έγκλημα στα Τέμπη.

Η μάρτυρας «κλειδί» με τα αρχικά Μ.Γ. ήταν η Επιθεωρητής του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την Σύμβαση 717 και από το 2018, όταν ανέλαβε την έρευνα, επεδίωξε να ξεσκεπάσει τις παραβάσεις. Ωστόσο, απομακρύνθηκε από το πόστο της μέσω email, χωρίς να έχει προηγηθεί αίτημά της, περίπου 2 μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα.

«Η συμμετοχή μου τερματίστηκε στις 27.05.2021, ημερομηνία στην οποία έλαβα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την τροποποίηση της εντολής ελέγχου, διά μέσου της οποίας πληροφορήθηκα την αντικατάστασή μου (χωρίς δική μου αίτηση) στον εν λόγω έλεγχο για λόγους φόρτου εργασίας, όπως μου ανακοίνωσαν» δήλωσε στο STAR.

Η μάρτυρας, η οποία εργαζεται πλέον στο εξωτερικό, κλήθηκε να καταθέσει για πρώτη φορά στην Ευρωπαία Εισαγγελέα, Πόπη Παπανδρέου, 30 ημέρες μετά την τραγωδία.

Αποκάλυψε όλες τις παρατυπίες και υπερτόνισε πως η ανάδοχος κοινοπραξία δεν πλήρωνε ρήτρες, παρά τις καθυστερήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντιθέτως, πήρε αποζημίωση καθώς απασχολούσε, όπως υποστήριζε η εταιρεία, προσωπικό και μηχανήματα που δεν δούλευαν εξαιτίας καθυστερήσεων από την ΕΡΓΟΣΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.