ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: 15χρονος μαθητής έριξε μπουνιά στον καθηγητή του επειδή του πήρε το κινητό! (βίντεο)

Όλα έγιναν στο Lamar High School στο Χιούστον

ΗΠΑ: 15χρονος μαθητής έριξε μπουνιά στον καθηγητή του επειδή του πήρε το κινητό! (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που απεικονίζει τον διαπληκτισμό που είχε ένας 15χρονος μαθητής σχολείου των ΗΠΑ με τον καθηγητή του.

Μάλιστα, στο βίντεο – ντοκουμέντο φαίνεται ο ανήλικος να ρίχνει στον καθηγητή του μπουνιά στο πρόσωπο επειδή του πήρε το κινητό του. 

Όλα έγιναν στο Lamar High School στο Χιούστον, με τον μαθητή να ακούγεται να ζητάει από τον καθηγητή του να του δώσει πίσω το «γα@@@@@ο κινητό» του, την ώρα που ο εκπαιδευτικός προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να του ζητάει να καθίσει στο θρανίο του.

«Δώσε μου το τηλέφωνό μου», ακούγεται να λέει ξανά ο μαθητής και φαίνεται εξοργισμένος.

Όσο ο καθηγητής δεν το δίνει πίσω, ο 15χρονος γέρνει λίγο προς τα πίσω και χτυπά τον καθηγητή με μπουνιά! Τότε, ένας άλλος άνθρωπος που βρισκόταν στο χώρο ακούγεται να φωνάζει σοκαρισμένος.

Δείτε τη στιγμή της μπουνιάς του μαθητή στον καθηγητή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.