Κρήτη – Αδερφή 36χρονου: «Είχε αναμείξει το καυστικό υγρό με υγρό από τις πισίνες – Έχει πει πολλά ψέματα»

«Ο κερατοειδής χιτώνας του είναι καμένος και εκεί ο γιατρός είπε ότι θα πάμε σε μόσχευμα»

Κρήτη – Αδερφή 36χρονου: «Είχε αναμείξει το καυστικό υγρό με υγρό από τις πισίνες – Έχει πει πολλά ψέματα»

Η αδερφή του 36χρονου που δέχθηκε επίθεση με καυστικό οξύ από την 38χρονη σύζυγό του στην Κρήτη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η κατηγορούμενη «έχει πει πάρα πολλά ψέματα για την υπόθεση».

Αρχικά η αδερφή του 36χρονου περιέγραψε ότι μόνο το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ήταν διάρκειας 12 ωρών προσθέτοντας ότι θα χρειαστούν 25 παρόμοιες επεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα που υπέστη από την επίθεση με το καυστικό υγρό.

«Μπήκαμε για το πρώτο χειρουργείο στις 7 το πρωί και βγήκαμε στις 6:30 το απόγευμα. Ο κερατοειδής χιτώνας του είναι καμένος και εκεί ο γιατρός είπε ότι θα πάμε σε μόσχευμα. Έχει τραύματα σε πρόσωπο, λαιμό και πλάτη» εξήγησε η αδερφή του 36χρονου.

Ενδεικτικό της κατάστασης της υγείας του 36χρονου το γεγονός ότι, σύμφωνα με την αδερφή του, «θα μπει ξανά στο χειρουργείο σε 12 ημέρες, θα χρειαστούν 25 χειρουργεία».

Η ίδια, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι η 38χρονη «πέταξε ένα δίκιλο βάζο με την καυστική ουσία» στον αδερφό της σημειώνοντας ότι είδε το επίμαχο βάζο όταν πήγε στην ασφάλεια Ηρακλείου.

«Είχε αναμείξει το καυστικό υγρό με υγρό από τις πισίνες. Έχει πει πάρα πολλά ψέματα» πρόσθεσε για την 38χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατήγγειλε, δε, ότι η 38χρονη η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, «έχει ξανακάνει παρόμοια πράγματα και στο παρελθόν» ενώ για τα κίνητρά της είπε ότι «ήταν ζήλια για να μην τον αφήσει ήσυχο. Είναι μυθομανής, επικίνδυνη, εμμονική και ζηλιάρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.