Κρήτη: Ανήλικος κατηγορείται ότι χτύπησε με κατσούνα ηλικιωμένο και του άρπαξε 500 ευρώ

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε χωριό της Μεσαράς

Κρήτη: Ανήλικος κατηγορείται ότι χτύπησε με κατσούνα ηλικιωμένο και του άρπαξε 500 ευρώ

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 14χρονος στη Κρήτη, καθώς τον κατήγγειλε ένας 76χρονος, ότι του επιτέθηκε και τον χτύπησε με μία κατσούνα και στη συνέχεια, με βάση πάντα την καταγγελία του ηλικιωμένου, του απέσπασε 500 ευρώ.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε χωριό της Μεσαράς ενώ ο 14χρονος κατηγορείται για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου για να απολογηθεί.

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

Οι αστυνομικές αρχές είναι ιδιαίτερα προβληματισμένες με την περίπτωση αυτή, καθώς πρόκειται για ένα μικρό παιδί, και μάλιστα μικρότερο από όσο δείχνει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 14χρονος τον τελευταίο περίπου ενάμιση χρόνο φέρεται να επιδεικνύει παραβατική συμπεριφορά με κλοπές και διαρρήξεις, μεταξύ άλλων ενώ ειδικά στην περίπτωση του ηλικιωμένου καταγγέλλεται ότι τον χτύπησε με μία κατσούνα και στη συνέχεια φέρεται να άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου όπου ο 76χρονος είχε τα 500 ευρώ τα οποία ο ανήλικος πήρε.

Δηλαδή το αγόρι φέρεται να γνώριζε ότι τα χρήματα βρίσκονταν στο αυτοκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ Φαιστού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.