ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λάρισα: Αστυνομικοί ξέθαψαν βαρέλια με 71 κιλά κάνναβης – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. (φώτο-βίντεο)

Ο ένας από τους δύο άνδρες έχει συλληφθεί εδώ και ημέρες και πάλι για υπόθεση ναρκωτικών

Λάρισα: Αστυνομικοί ξέθαψαν βαρέλια με 71 κιλά κάνναβης – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. (φώτο-βίντεο)

Δύο άτομα από ένα χωριό της Λάρισας, βρήκαν έναν ευφάνταστο τρόπο προκειμένου να κρύψουν ναρκωτικά, καθώς τα τοποθέτησαν σε βαρέλια και τα έθαψαν βαθιά στη γη, χωρίς ωστόσο να υπολογίσουν τον αστυνομικό σκύλο που τα ανακάλυψε.

Αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να «ξεθάψουν» συνολικά 71 κιλά κάνναβης.

Ο ένας από τους δύο άνδρες έχει συλληφθεί εδώ και ημέρες και πάλι για υπόθεση ναρκωτικών, σε αγροτική-θαμνώδη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ όπου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης (35 κιλά). ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν συνεχιζόμενης έρευνας που διεξήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας το πρωί σε αγροτική – θαμνώδη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν εντός πλαστικών βαρελιών, θαμμένων στο έδαφος και κατασχέθηκαν:

  • 50 νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 51.742 γραμμαρίων, καθώς και
  • ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους 20 κιλών.

Οι ποσότητες κάνναβης που βρέθηκαν συνολικά στον χώρο και κατασχέθηκαν είχαν τοποθετηθεί με σκοπό την περαιτέρω διακίνησής τους, ενώ δράστες στις υποθέσεις είναι ο συλληφθείς, ένας ακόμη ημεδαπός άνδρας και άγνωστοι συνεργοί τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.