ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μέτσοβο – 16χρονος επιβάτης: «Μαμά πήρε φωτιά το λεωφορείο – Είμαστε όλοι καλά»

Οι μαθητές επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη αφού είχαν ολοκληρώσει τη σχολική τους εκδρομή στην Κέρκυρα

Μέτσοβο – 16χρονος επιβάτης: «Μαμά πήρε φωτιά το λεωφορείο – Είμαστε όλοι καλά»

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός μαθητή, που επέβαινε στο λεωφορείο που ξέσπασε φωτιά λίγο μετά την έξοδο της Εγνατίας προς το Μέτσοβο.

«Μαμά πήρε φωτιά το λεωφορείο, μην ανησυχείς, είμαστε όλοι καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Τον τρόμο έζησε η μητέρα του 16χρονου Μηνά, όταν δέχθηκε κλήση στο κινητό από τον γιο της, ο οποίος ήταν ένας από τους μαθητές που επέβαινε στο λεωφορείο.

Οι μαθητές επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη αφού είχαν ολοκληρώσει τη σχολική τους εκδρομή στην Κέρκυρα, όταν περίπου στις 14:40 μία μαθήτρια αντιλήφθηκε τη μυρωδιά του καμένου, γεγονός το οποίο μοιράστηκε και με τους φίλους της, αν και εκείνοι δε συμφωνούσαν μαζί της.

«Παιδιά μυρίζει έντονα καμένο» επέμενε, και άμεσα ενημέρωσε τον οδηγό του λεωφορείου, όπως και τον διευθυντή που έτυχε να τους συνοδεύει στην εκδρομή.

«Τα αντανακλαστικά της συμμαθήτριας του γιου μου ήταν εκπληκτικά. Όταν άρχισε να μυρίζει το καμένο το είπε πρώτα στους συμμαθητές της και μετά μπροστά στον οδηγό και διευθυντή», λέει η Μίκα Γεωργιάδη, μητέρα του μαθητή.

«Θα μπορούσα να πω ότι τα παιδιά μετά τα Τέμπη, έχουν θορυβηθεί πάρα πολύ. Σταμάτησαν άμεσα το λεωφορείο, δεν υπήρξε κανένας πανικός» είπε ακόμη.

«Οι καθηγητές τους κατέβασαν άμεσα, χωρίς πανικό» συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.