ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα αναβολή στην παράδοση του ΑΦΝΣ P-3B της ενδιάμεσης λύσης από την ΕΑΒ!

Νέα αναβολή στην παράδοση του ΑΦΝΣ P-3B της ενδιάμεσης λύσης από την ΕΑΒ!

Για το πρώτο τρίμηνο του 2019 μετατέθηκε η ενεργοποίηση του αεροσκάφους ενδιάμεσης λύσης P-3B Orion του Πολεμικού Ναυτικού (s/n 152744), στο πλαίσιο του προγράμματος εκσυγχρονισμού 4 Αεροσκαφών Ναυτικής Συνεργασίας αξίας $499 εκατ.!

Είναι απίστευτο, αλλά το αεροσκάφος θα είναι έτοιμο σχεδόν ταυτόχρονα με το υπερ-σύγχρονο αποτέλεσμα που θα αποδώσει το νέο εκσυγχρονισμένο P-3H, το οποίο θα ξεκινήσει δοκιμές στο τέλος του 2019, εξοπλισμένο με ελληνικής ανάπτυξης και κατασκευής σύστημα μάχης της εταιρείας ISI!

Υπενθυμίζεται ότι το Μάιο του 2015 ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος εξήγγειλε στη Βουλή ότι το αεροσκάφος ενδιάμεσης λύσης θα παραδιδόταν την άνοιξη του 2016, αλλά τελικά αυτό μπήκε στην ΕΑΒ στις 13 Ιουλίου 2016.

Ακολούθως, το Σεπτέμβριο του 2017 και ενώ η ελληνική πλευρά είχε ήδη πληρώσει $305,9 εκατ., δηλαδή το 61% του συνολικού ποσού, ο Π.Καμμένος διαβεβαίωνε τη Βουλή ότι το αεροσκάφος ενδιάμεσης λύσης θα παραδινόταν από Νοέμβριο 2017 ως Φεβρουάριο 2018.

Προφανώς δεν έλαβε υπ’όψιν την ΕΑΒ, η συνεργασία της οποίας με την Lockheed Martin έδωσε το εν λόγω τραγικό αποτέλεσμα. Και δεν είναι το μόνο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα η ημερομηνία παράδοσης του «ενδιάμεσου» αεροσκάφους μετατίθεται ξανά, για να συμπληρώσει το πρόγραμμα τρία χρόνια καθυστέρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.