ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι πολίτες δίπλα στο ΠΝ – Στην Κρήτη μοίρασαν στο ναυτικό σταφύλια σε 10 πολεμικά (βίντεο)

Οι πολίτες δίπλα στο ΠΝ – Στην Κρήτη μοίρασαν στο ναυτικό σταφύλια σε 10 πολεμικά (βίντεο)

180 κιβώτια σταφύλια στον Ναύσταθμο Κρήτης τα οποία μοιράστηκαν σε 10 πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην περιοχή έστειλαν οι παραγωγοί και συσκευαστές σταφυλιών από τις Αρχάνες Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Δήμο.

“Ήταν μια πρωτοβουλία και δημοτών και πολιτών, την οποία την ανέλαβαν 2-3 άτομα και δημότες, συμμετείχε και ο Δήμος για να συμπαρασταθούμε έτσι στο Πολεμικό Ναυτικό. Δεδομένου ότι το Πολεμικό ναυτικό που στο Αιγαίο ένα μήνα με 45 μέρες, αισθανθήκαμε και εμείς την ανάγκη να κάνουμε κάτι έτσι συμβολικά

Πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς, τους Αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και τα πληρώματα συγκινήθηκαν για μ’αυτή την χειρονομία που έκαναν οι αρχανιώτες παραγωγοί.” δήλωσε ο Μιχάλης Δακανάλης, αντιδημάρχος Αρχανών Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Κρητικοί δείχνουν την αγάπη τους για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Λίγες μέρες νωρίτερα, γνωστό ψητοπωλείο της περιοχής, κέρασε φαγητό το πλήρωμα της Π/Φ ΖΕΥΣ για δύο συνεχόμενα βράδια. Το πλήρωμα του ΖΕΥΣ ευχαρίστησε τους Κρητικούς για την ευγενική χειρονομία και δημοσίευσαν και μερικές φωτογραφίες από την «επιχείρηση». Η παραγγελίες μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό ταχύπλοο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.