ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Νέα παραβίαση κόκκινου σηματοδότη από αμαξοστοιχία του Προαστιακού προκάλεσε πανικό για επανάληψη των «Τεμπών»

Κυβέρνηση. ΟΣΕ και Hellenic Train δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των επιβατών

Νέα παραβίαση κόκκινου σηματοδότη από αμαξοστοιχία του Προαστιακού προκάλεσε πανικό για επανάληψη των «Τεμπών»

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου καταγράφηκε νέα παραβίαση κόκκινου σηματοδότη από την αμαξοστοιχία 2235 του Προαστιακού, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια, προκαλώντας πανικό σε υπουργείο Μεταφορών, ΟΣΕ και Hellenic Train.

Η «επιδημία» βλαβών, αλλά και… υποχωρήσεων από τα αυστηρά στάνταρ ασφαλείας στην κυκλοφορία των τρένων, που εξακολουθούν να πλήττουν τον σιδηρόδρομο έχει προκαλέσει πολύ μεγάλες ανησυχίες στην κυβέρνηση, αφού βλέπει πως δεν έχει την δυνατότητα να εξασφαλίσει ότι δεν πρόκειται να συμβεί ξανά μία σφαγή σαν αυτή των Τεμπών.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ των Νέων, οι παραβιάσεις κόκκινων σηματοδοτών από τρένα της Hellenic Train καθώς και τα περιστατικά ακινητοποίησης και πολύωρων καθυστερήσεων αμαξοστοιχιών της ιταλικής εταιρείας, εξαιτίας των συχνών τεχνικών προβλημάτων τείνουν να γίνουν ρουτίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κουλτούρα ασφαλείας που υπήρχε παλαιότερα στον σιδηρόδρομο έχει αρχίσει να φθίνει επικίνδυνα», διαπιστώνουν έμπειρα στελέχη με αποτέλεσμα, όπως τονίζουν, «τα περιστατικά που αφορούν παραβιάσεις της ασφαλούς κυκλοφορίας και πιστής τήρησης των αντίστοιχων κανόνων να αυξάνονται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.