ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χειροπόδαρα βρέθηκε δεμένη η 27χρονη Αναστάζια που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε στην Κω

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για την Αναστάζια, εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή

Χειροπόδαρα βρέθηκε δεμένη η 27χρονη Αναστάζια που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε στην Κω

Δεμένη χειροπόδαρα ήταν η δολοφονημένη Αναστάζια όταν βρέθηκε από τις ομάδες έρευνας, κάτω από ένα δέντρο και τυλιγμένη σε σεντόνι.

Ένδειξη ότι βασανίστηκε φριχτά πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, στραγγαλισμένη από τον ή τους δολοφόνους της.

Βάσει των νέων στοιχείων δίπλα στη σορό της εντοπίστηκε η ασημί τσάντα της, ενώ η Πολωνή ήταν δεμένη χειροπόδαρα με τον δράστη ή τους δράστες να έχουν βάλει το πτώμα της σε δύο σακούλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τσάντα της Αναστάζια δεν υπήρχε ούτε το κινητό της τηλέφωνο αλλά ούτε και χρήματα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να είναι πεπεισμένοι ότι αυτός που έκανε τη δολοφονία ή αυτοί τα αφαίρεσαν σκόπιμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης Αναστάζια εντοπίστηκε πεταμένο σε άλλο σημείο της περιοχής στην Κω και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι αυτό αποτελεί ένα από τα σημεία «κλειδιά» για να δέσουν την υπόθεση της δολοφονίας, μαζί με τα ίχνη του DNA που έχουν βρεθεί στο σημείο του εγκλήματος πάνω σε πανιά και σκισμένα ρούχα της κοπέλας.

Αυτή τη στιγμή οι Αρχές αναμένουν τις απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, έτσι ώστε να βρουν τον δράστη ή τους δράστες που σκότωσαν την κοπέλα.

Όπως έχει προκύψει από τις- μέχρι στιγμής- έρευνες, ο Πακιστανός συγκάτοικός του ήταν εντός του σπιτιού την ώρα που μπήκαν ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός και η άτυχη Αναστάζια. Για αυτό και ο συγκάτοικος μπήκε στο «κάδρο» των ερευνών από την πρώτη στιγμή. Αυτό που προκαλεί αίσθηση, είναι ότι- από την εικόνα του σπιτιού- δεν υπάρχουν ίχνη βίας εντός της οικίας. Αυτό οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος ήξερε πολύ καλά την περιοχή, παρέσυρε την Αναστάζια και την έπεισε, με κάποιο τρόπο, να αποχωρήσουν από το σπίτι από την πίσω πλευρά.

Ωστόσο, είναι ένα «τυφλό» σημείο καθώς δεν υπάρχει κάμερα ώστε να καταγράψει τις κινήσεις του. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο ακίνητο το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη 27χρονη.

Αυτό που εκτιμάται από τις αστυνομικές Αρχές, είναι πως κάτι συνέβη μέσα σε αυτό το ακίνητο και είχαν ένα διαπληκτισμό που οδήγησε σε αυτή την τραγική κατάληξη.

Το ακίνητο ήταν άλλωστε σε τέτοιο σημείο που μπορούσε  να τη σύρει πολύ εύκολα μέχρι το σημείο που βρέθηκε, βάζοντάς τη μέσα σε δύο μαύρες σακούλες.

Και την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών και εξετάζονται τα στοιχεία, δεν έχουν βρεθεί ακόμα το τζιν σορτσάκι της και το εσώρουχό της.

Από εκείνο το ακίνητο, οι αστυνομικοί πήραν ρούχα, αποτσίγαρα και ένα παπούτσι. Ολα αυτά τα ευρήματα θα εξεταστούν εξονυχιστικά στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη γενετικού υλικού που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αποκωδικοποίηση του θρίλερ.

Το ιατρικό πόρισμα εστάλη στην ανακριτική Αρχή

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια, η οποία βρέθηκε νεκρή, εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, λόγω της προχωρημένης σήψης της 27χρονης ο ιατροδικαστής δεν κατάφερε να εξακριβώσει το μέσο που προκάλεσε τον θάνατό της Αναστάζια, ο οποίος ήταν μαρτυρικός.

Βασικός ύποπτος για τις Αρχές, ο οποίος όμως υποστηρίζει ότι είναι αθώος, είναι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 32χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Κω και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στην ανακρίτρια.

O δικηγόρος του κρατούμενου δήλωσε ότι «προς το παρόν η κατηγορία ως έχει είναι αρπαγή. Δεν έχει απολογηθεί αλλά από τα όσα έχει πει τις αρνείται (τις κατηγορίες)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.