ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Νέες καταγγελίες: «Δημιουργείται νέα Ειδομένη από παράνομους μετανάστες- Καταστρέφουν το δίκτυο ύδρευσης»

Ζητούν κυβερνητική παρέμβαση

Νέες καταγγελίες: «Δημιουργείται νέα Ειδομένη από παράνομους μετανάστες- Καταστρέφουν το δίκτυο ύδρευσης»

Παράνομοι μετανάστες (από Αφγανιστάν και Πακιστάν) προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη μέσω Σκοπίων ή Βουλγαρίας. Για να το καταφέρουν αυτό προσπαθούν να περάσουν μέσω της Ειδομένης που βρίσκεται στα σύνορα με τα Σκόπια.

Οπως καταγγέλλουν οι Έλληνες πολίτες της περιοχές, η κατάσταση αρχίζει και θυμίζει την προσπάθεια του 2015, όταν στην Ειδομένη είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες μετανάστες με σκοπό να περάσουν στην πλευρά των Σκοπίων και στη συνέχεια να φτάσουν σε χώρες της κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.

Μάλιστα οι μετανάστες έχουν ήδη προκαλέσει πολλές ζημιές σε αγροτικές εγκαταστάσεις, σε περιουσίες, ενώ η περιοχή έχει αρχίσει και θυμίζει σκουπιδότοπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Δημάρχου Ειδομένης που φοβάται τη δημιουργία καταυλισμού στο σημείο και κάνει έκκληση προς της ελληνικές αρχές: «Σιγά σιγά δημιουργείτε μια νέα Ειδομένη του 2015. Πρέπει να υπάρξει άμεσα αντίδραση της Πολιτείας, αντίδραση της αστυνομίας. Επίσης καταστρέφουν δίκτυο ύδρευσης προκειμένου να τρέξει νερό, να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους, με αποτέλεσμα να μην έχει νερό ο οικισμός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.