ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Σολτς στηρίζει τη Σουηδία για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ – Ο Ζελένσκι συγχαίρει τη Φινλανδία

Μπλοκάρουν Τουρκία-Ουγγαρία

Ο Σολτς στηρίζει τη Σουηδία για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ – Ο Ζελένσκι συγχαίρει τη Φινλανδία

Ο Γερμανός καγκελάριος ‘Ολαφ Σολτς διαβεβαίωσε σήμερα τη Σουηδία για τη “στήριξη” του Βερολίνου στην ένταξή της στο ΝΑΤΟ, την οποία επί του παρόντος μπλοκάρουν η Τουρκία και η Ουγγαρία, ενώ παράλληλα συνεχάρη τη Φινλανδία για την ένταξή της στη Συμμαχία.

«Η Φινλανδία είναι από τώρα μέλος του ΝΑΤΟ – Αυτό είναι καλό νέο και κέρδος για τη διατλαντική ασφάλεια. Η ένταξη της Σουηδίας, η οποία δεν έγινε ακόμη, έχει όλη τη στήριξή μας», δήλωσε ο Γερμανός ηγέτης σε μήνυμά του στο Twitter.

Παράλληλα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξέφρασε τα πιο θερμά συγχαρητήρια του στη Φινλανδία για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, σύμφωνα με τον οποίο είναι η μόνη αποτελεσματική εγγύηση στην περιοχή απέναντι στη ρωσική επιθετικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στη Φινλανδία και στον πρόεδρο Σάουλι Νιινίστο για την ένταξη στο ΝΑΤΟ» χαιρέτισε σε μήνυμά του στο Telegram ο Ζελένσκι, η χώρα του οποίου φιλοδοξεί επίσης να ενταχθεί στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.