ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οχάιο: 32χρονος πατέρας έβαλε στη σειρά τα τρία του ανήλικα παιδιά και τα εκτέλεσε (φώτο-βίντεο)

Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος

Οχάιο: 32χρονος πατέρας έβαλε στη σειρά τα τρία του ανήλικα παιδιά και τα εκτέλεσε (φώτο-βίντεο)

Ένας 32χρονος άνδρας από το Οχάιο, κατηγορείται ότι έβαλε στη σειρά τους τρεις ανήλικους γιους του και στη συνέχεια τους πυροβόλησε θανάσιμα.

Ο Τσαντ Ντόερμαν, επίσης κατηγορείται ότι τραυμάτισε τη μητέρα των αγοριών στο σπίτι της οικογένειας σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη του Οχάιο.

Ο γενικός εισαγγελέας του Δικαστηρίου της κομητείας Clermont, David Gast, είπε κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του Ντόερμαν ότι ένα από τα αγόρια προσπάθησε να διαφύγει σε ένα κοντινό χωράφι, αλλά ο στυγερός δολοφόνος κυνήγησε τον γιο του και τον μετέφερε πίσω στο σπίτι πριν τον σκοτώσει.

Η εγγύηση του Ντόερμαν ορίστηκε στα 20 εκατομμύρια δολάρια. Τα αρχεία του δικαστηρίου δεν γνωστοποίησαν εάν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο στο δικαστήριο ενώ πλέον κρατείται στη φυλακή της κομητείας Clermont.

Ο Gast αποκάλεσε τις δολοφονίες το χειρότερο έγκλημα που είχε δει ποτέ.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της οικογένειας λίγο πριν τις 4:30 μ.μ. τοπική ώρα, μετά από κλήσεις γειτόνων, ενώ τηλεφώνημα πρόλαβε να κάνει και η μητέρα των παιδιών που ούρλιαζε ότι «τα μωρά της είχαν πυροβοληθεί».

Οι αστυνομικοί βρήκαν τρία αγόρια, ηλικίας 3, 4 και 7 ετών, έξω από το σπίτι με τραύματα από πυροβολισμό. Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.