ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαμός στην Χαλκιδική λόγω κακοκαιρίας – Κλειστοί δρόμοι και πλημμυρισμένα σπίτια

Χαμός στην Χαλκιδική λόγω κακοκαιρίας – Κλειστοί δρόμοι και πλημμυρισμένα σπίτια

Η Χαλκιδική δεν θα μπορούσε να γλυτώσει από την κακοκαιρία, που έπληξε το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έπληξαν την περιοχή, καθώς δρόμοι στην Ιερισσό πλημμύρισαν, καθώς το νερό της βροχής μπήκε μέσα στα σπίτια.

Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, η Πυροσβεστική δέχτηκε στη Χαλκιδική κλήσεις για αντλήσεις υδάτων σε σπίτια και υπόγεια στην είσοδο της Ιερισσού από την πλευρά του Στρατωνίου εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης από την κακοκαιρία.

Σημειώνεται πως η επαρχιακή οδός Θεσσαλονίκης – Ιερισσού στο 117 χιλιόμετρο είναι κλειστή και οι οδηγοί θα πρέπει να ακούσουν στις υποδείξεις της τροχαίας. Κλειστή είναι η παραλιακή οδός στο 3ο και 7ο χλμ Καλλικράτειας – Ηράκλειας και το 10χλμ της επαρχιακής οδού Καλλικράτειας Αγίου Παύλου.

Κλειστός είναι ο δρόμος από την Ολυμπιάδα προς τον Σταυρό.

Την ίδια ώρα, τα δρομολόγια των πλοίων από Ιερισσό για Άγιο Όρος δεν πραγματοποιήθηκαν. Απαγορευτικό απόπλου ισχύει και για την Ουρανούπολη.

Στην Πιερία κλειστή είναι η επαρχιακή οδός Αγ. Σπυρίδωνα στο 12οχλμ και στην περιοχή Ξερολάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Κιλκίς είναι κλειστή η επαρχιακή οδός Κιλκίς – Φαναρίου στο ύψος Λειψυδρίου, λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού Ποταμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.