ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις πυρκαγιές σε Κεχριές και Γραμματτικό

Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις πυρκαγιές σε Κεχριές και Γραμματτικό

Τα πύρινα μέτωπα σε Κεχριές και Γραμματικό παρουσιάζουν συνεχή βελτίωση σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όπως τόνισε ο Βασίλης Βαθρακογιάννης: «Η εικόνα των πυρκαγιών σε Γραμματικό Ηλείας και Κεχριές Κορινθίας βελτιώνεται συνεχώς. Με το πρώτο φως της ημέρας εναέρια μέσα πραγματοποιούν διαβροχή, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζονται δραστικά οι καύσεις σε όλη την περίμετρο της φωτιάς».

Στις Κεχριές, εκεί όπου οι πυροσβέστες δίνουν «μάχη» με τις φλόγες για τέταρτη διαδοχική ημέρα, επιχειρούν αυτή την ώρα 300 πυροσβέστες με 86 οχήματα, 185 μέλη πεζοπόρων τμημάτων, εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες ΟΤΑ, μηχανήματα έργου, ενώ από αέρος συντρέχουν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Ηλεία, όπου η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη για δεύτερη ημέρα, επιχειρούν 120 πυροσβέστες με 45 οχήματα, 34 άτομα που συμμετέχουν σε πεζοπόρο τμήμα, υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου που δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες, ενώ από αέρος επιχειρούν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Στην περιοχή δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι, κάτι που διευκολύνει το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.