ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Δεκάδες κάτοικοι απεγκλωβίζονται από Μικρό, Πλατανιά, Χόρτο και Μηλίνα – Ξεπέρασαν τους 210

Στο λιμάνι του Βόλου σπεύδει για την παροχή βοήθειας και Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης

Δεκάδες κάτοικοι απεγκλωβίζονται από Μικρό, Πλατανιά, Χόρτο και Μηλίνα – Ξεπέρασαν τους 210

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η παροχή βοήθειας από το Λιμενικό για τον απεγκλωβισμό δια θαλάσσης δεκάδων κατοίκων στη Μαγνησία.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστό από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος ότι πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός από τις παραλίες Μικρό, Πλατανιά και Χόρτο Μαγνησίας από ένα επιβατηγό σκάφος 185 ατόμων. Το επιβατηγό επιχειρούσε υπό την εποπτεία περιπολικού σκάφους του Λιμενικού.

Παράλληλα, από την παραλία Μηλίνα απεγκλωβίστηκαν 24 άτομα από δύο πλεούμενα του Λιμενικού Σώματος. Οι ανωτέρω μεταφέρονται στο λιμάνι του Βόλου προκειμένου να προωθηθούν σε ξενοδοχεία ή δομές φιλοξενείας.

Επιπλέον, η Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος απεγκλώβισε ηλικιωμένη γυναίκα από το σπίτι της στο χωριό Αγία Τριάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από το Λιμενικό Σώμα στο λιμάνι του Βόλου σπεύδει για την παροχή βοήθειας και το Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης 090 του Λ.Σ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.