Κακοκαιρία: Εγκλωβίστηκαν πατέρας και τα ανήλικα παιδιά του σε ΙΧ στη Θεσσαλονίκη 

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Κακοκαιρία: Εγκλωβίστηκαν πατέρας και τα ανήλικα παιδιά του σε ΙΧ στη Θεσσαλονίκη 

Ξεκίνησε σήμερα από την Θεσσαλονίκη η κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει αρκετές περιοχές της χώρας.

Η σφοδρή καταιγίδα μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια μέσα σε ελάχιστα λεπτά, το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ μία οικογένεια εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κέντρο της πόλης οι ταχύτητες των οχημάτων είναι ιδιαίτερα χαμηλές και απαιτείται μεγάλη προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων, λόγω των προβλημάτων ορατότητας.

Παράλληλα, ο δυνατός άνεμος που φυσούσε «σήκωσε» αντικείμενα, μετακίνησε κάδους απορριμμάτων και προκάλεσε πτώσεις κλαδιών και ενός δέντρου δίπλα στο πάρκο της Νέας Ελβετίας.

Τα περισσότερα προβλήματα δημιουργήθηκαν στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Στην οδό Ψελλού, σε ένα σημείο που πλημμυρίζει πολύ συχνά, δύο αυτοκίνητα έμειναν από τα συγκεντρωμένα νερά.

Η Πυροσβεστική επενέβη σε τουλάχιστον 12 περιπτώσεις, οι περισσότερες από τις οποίες στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Εγκλωβίστηκαν πατέρας και τα ανήλικα παιδιά του σε ΙΧ

Στο αυτοκίνητό τους, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που έπληξε την Θεσσαλονίκη, εγκλωβίστηκε ένας πατέρας με τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Το συμβάν σημειώθηκε στο ρέμα της Πυλαίας. Τον πατέρα με τα δύο παιδιά βοήθησε ένας διερχόμενος οδηγός και απεγκλωβίστηκαν χωρίς να τραυματιστούν.

Ειδοποιηθηκε η αστυνομία από τους περαστικούς που είδαν το συμβάν, ώστε να κλείσει ο δρόμος άμεσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.