ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία στη Σάμο: Η οικογένεια του Έλληνα απόστρατου έφτασε στο νησί για την αναγνώριση της σορού

Δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά έχει συμβεί στον άνθρωπό τους

Τραγωδία στη Σάμο: Η οικογένεια του Έλληνα απόστρατου έφτασε στο νησί για την αναγνώριση της σορού

Έφτασαν στο νησί η αδερφή και μία συγγενής του Έλληνα μεταφραστή Θ.Β. που έχασε τη ζωή του στη τραγική πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο, προκειμένου να αναγνωρίσουν τη σορό του 49χρονου άντρα και να την παραλάβουν μαζί με τα πράγματά του.

Ξεκίνησαν από την πρωτεύουσα για να φτάσουν στη Σάμο, όπου ο Θ.Β. έκανε την τελευταία του πτήση.

Ο άτυχος Θ.Β. απόστρατος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, 12 και 16 ετών αντίστοιχα.

Συγκινητικές είναι οι αναρτήσεις στο προφίλ του αδικοχαμένου 49χρονου άντρα στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς του εύχονται καλό παράδεισο, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του, που τόσο ξαφνικά έχασε τον άνθρωπο της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.