ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δικαίωμα θητείας διπλής επιλογής και για Ναυτικό-Αεροπορία – Από την ΕΣΣΟ Μαΐου

Δικαίωμα θητείας διπλής επιλογής και για Ναυτικό-Αεροπορία – Από την ΕΣΣΟ Μαΐου

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για εξίσωση της στρατιωτικής θητείας και στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, με την αύξηση της διάρκειάς της στον Στρατό Ξηράς κατά τρεις μήνες.

Παράλληλα, το 9μηνο της θητείας στην ακριτική ζώνη θα ισχύει όχι μόνον για τον Στρατό Ξηράς, αλλά και για ναύτες και σμηνίτες, που αποκτούν πλέον κι αυτοί το δικαίωμα της μειωμένης θητείας.

Πλέον οι στρατεύσιμοι εκτός μεθοριακών μονάδων και στα τρία «όπλα» θα υπηρετούν 12 μήνες και ο στόχος των επιτελών του υπουργείο Άμυνας είναι με αυτόν τον τρόπο να αυξηθεί η επάνδρωση σε μονάδες και φυλάκια και συνακόλουθα τα σύνορα να θωρακιστούν κι άλλο, σε συνδυασμό με άλλες παρεμβάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.