ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε πλήρη εξέλιξη ο εκσυγχρονισμός των διηπειρωτικών πυραύλων της Ρωσίας – Ολοκληρώνεται το 2021

Σε πλήρη εξέλιξη ο εκσυγχρονισμός των διηπειρωτικών πυραύλων της Ρωσίας – Ολοκληρώνεται το 2021

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο εκσυγχρονισμός της πύρινης «ρομφαίας» των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν ανακοίνωσε ότι μέχρι το 2021 θα έχει αντικατασταθεί το σύνολο των βαλλιστικών διηπειρωτικών πυραύλων με νέου τύπου.

Μέχρι στιγμής έχουν αντικατασταθεί περί τα 200 διηπειρωτικά βλήματα από το πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2014 για χρήση από σιλό και σε αυτοκινούμενους φορείς.

Γοργά προχωρά και η αντικατάσταση των SLBM, των βαλλιστικών διηπειρωτικών πυραύλων που εκτοξεύονται από υποβρύχια νέας γενιάς.

Μέχρι το 2020 οι ρωσικές στρατηγικές δυνάμεις θα έχουν εξοπλιστεί με 170 Topol-M ICBMs (κινητοί και σε σιλό), 30 SS-19 και 108 RS-24 ενώ άγνωστος είναι ακόμα ο αριθμός των πυραύλων από ναυτικές πλατφόρμες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος μέχρι το 2020 οι SS-18 θα έχουν αντικατασταθεί από τους νέους διηπειρωτικούς πυραύλους Sarmat.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.