ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ρωσική ενέδρα κατά των ουκρανικών δυνάμεων στο Ραμποτίνο της Ζαπορίζια: Τους «θέρισαν» τα drones καμικάζι

Στο ίδιο μέτωπο επιχειρούν και τα 14 βρετανικά Challenger 2

Ρωσική ενέδρα κατά των ουκρανικών δυνάμεων στο Ραμποτίνο της Ζαπορίζια: Τους «θέρισαν» τα drones καμικάζι

Οι ουκρανικές δυνάμεις στο Ραμποτίνο έπεσαν σε ενέδρα και καταστράφηκαν από μαζική επίθεση ρωσικών drone καμικάζι και μαζικά πυρά Πυροβολικού από τα πλάγια, ενώ πραγματοποιήθεκ και «σάρωμα» από ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα Ka-52.

Σημειώνεται ότι από χθες οι Ουκρανοί είχαν ρίξει στην μάχη της Ζαπορίζια τα 14 βρετανικά άρματα μάχης που παρέλαβαν από το Λονδίνο, όπως και την 82η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία.

Στην αρχή οι Ουκρανοί κατάφεραν να προωθηθούν για μερικές εκατοντάδες μέτρα χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο τον μόλις καταληφθέντα οικισμό του Ουροζάιν.

Οι Ρώσοι κατά την προσφιλή τους τακτική προχώρησαν σε παραπλανητική υποχώρηση και εν συνεχεία έφεραν τις ουκρανικές δυνάμεις μεταξύ «σφύρας και άκμονος» δηλαδή μεταξύ των συνδυαστικών επιθέσεων από Πυροβολικό και drones καμικάζι.

Η δύναμη των Ουκρανών ως συνήθως επιβραδύνθηκε από τα πυκνά ρωσικά ναρκοπέδια. Οι Ουκρανοί λένε πως έχουν βρει ακόμα και πέντε νάρκες μέσε σε ένα τετραγωνικό μέτρο!

Ωστόσο, και οι Ρώσοι είχαν απώλειες.  Οι Ουκρανοί κατέρριψαν χθες με σουηδικό MANPAD ρωσικό επιθετικό ελικόπτερο Ka-52 Aligator.

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να προωθηθούν με την υποστήριξη των αμερικανικών ΤΟΜΑ Βradley αλλά εγκλωβίστηκαν μέσα σε ρωσικά πυρά από πολλαπλές κατευθύνσεις.

https://twitter.com/valkyriesZ33/status/1692425188380471484

Στο μέτωπο του Κουπιάνσκ στο Χαρκοβο, συνεχίζεται η προέλαση του ρωσικού Στρατού όπως και η εκκένωση της πόλης από τους ρωσόφωνους κατοίκους, κυρίως γιατί το Κίεβο δεν θέλει να τους έχει στα νώτα των αμυντικών θέσεών του.

https://twitter.com/HereSoumyadip/status/1692383985044004898

Αυτή την στιγμή οι Ρώσοι ξεκίνησαν επιχειρήσεις στο προάστιο του Κουπιάνσκ, στην Πετροπαβλόβκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.