ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρωσική τηλεόραση: «Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει – Πολεμάμε το ΝΑΤΟ»

H βύθιση του «Μoskva» προκάλεσε σοκ στην ρωσική κοινή γνώμη

Ρωσική τηλεόραση: «Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει – Πολεμάμε το ΝΑΤΟ»

H ρωσική κρατική τηλεόραση δήλωσε ότι «ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει μετά τη βύθιση του Moskva».

Η βύθιση του ρωσικού πλοίου προκάλεσε σοκ στην ρωσική κοινωνία και στο κρατικό κανάλι Russia 1 η παρουσιάστρια Olga Skabeyeva έκανε μια ανατριχιαστική δήλωση λέγοντας ότι «το σημείο στο οποίο έχει κλιμακωθεί η σύγκρουση μπορεί ασφαλώς να ονομαστεί Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος» και επέμεινε ότι «αυτό είναι απολύτως σίγουρο».

Η Ρωσίδα παρουσιάστρια Skabeyeva είπε ε[ίσης ότι, «τώρα σίγουρα πολεμάμε ενάντια στις υποδομές του ΝΑΤΟ, αν όχι στο ίδιο το ΝΑΤΟ. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσία δεν αποδέχεται όμως την ουκρανική εκδοχή για την απώλεια του πλοίου, και συνεχίζει να υποστηρίζει ότι βυθίστηκε από έκρηξη πυρομαχικών που πυροδοτήθηκαν κατά λάθος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.