Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Οι πυροσβέστες ανασύρουν ανθρώπινα μέλη από τα συντρίμμια (φώτο-βίντεο)

Drone ελέγχουν από αέρος για να εντοπίσουν κάποιον ζωντανό ή κάποια σορό

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Οι πυροσβέστες ανασύρουν ανθρώπινα μέλη από τα συντρίμμια (φώτο-βίντεο)

Συγκλονιστικές είναι οι στιγμές που εκτυλίσσονται στο σημείο της σύγκρουσης των τρένων στη Λάρισα καθώς οι άνδρες της Πυροσβεστικής συνεχίζουν την επιχείρηση μέσα στα συντρίμμια και τις λαμαρίνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την απομάκρυνση των πρώτων τμημάτων των τρένων από τα γερανοφόρα, οι πυροσβέστες εντόπισαν ανθρώπινα μέλη.

Στη συνέχεια στήνοντας μια ανθρώπινη «αλυσίδα» τα μετέφεραν με μαύρες σακούλες στα ασθενοφόρα.

Μέχρι στιγμής έως και λίγο πριν τις 9 το πρωί είχαν μεταφερθεί σε ασθενοφόρα τέσσερις τέτοιες σακούλες με τα μακάβρια ευρήματα.

Τα ειδικά γερανοφόρα οχήματα που επιχείρησαν στα δύο πρώτα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας, τα οποία έχουν ανατραπεί και στα οποία παρουσιάζεται η μεγαλύτερη δυσκολία απεγκλωβισμού έφτασαν λίγο πριν τις 7 το πρωί της Τετάρτης. trena-prwi-15 trena-prwi-14 trena-prwi-5 trena-prwi-4 trena-prwi-3

Λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησε με προσεκτικές κινήσεις ο γερανός να απομακρύνει τα πρώτα κομμάτια από την άμορφη μάζα που έχουν γίνει τα πρώτα δύο βαγόνια.

Παράλληλα, drone ελέγχουν από αέρος για να εντοπίσουν κάποιον ζωντανό ή κάποια σορό trena-prwi-2 trena-prwi-1

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής λίγο μετά τις 6 το πρωί της Τετάρτης ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 32.

Από τους 85 τραυματίες που είχαν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, παραμένουν για νοσηλεία οι 53, ενώ οι υπόλοιποι έχουν αποχωρήσει. sygkrousi-trenon03 sygkrousi-trenon02 sygkrousi-trenon01

Η Ελληνική Αστυνομία με τον ιατροδικαστή, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας όπου μεταφέρονται οι σοροί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο νοσοκομείο, βρίσκονται αξιωματικοί της Αστυνομίας μαζί με ειδικούς ψυχολόγους, προκειμένου να συνδράμουν στη διαδικασία και να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο τους συγγενείς των θυμάτων.

Αν ο Παύλος Πολάκης διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδρύσει δικό του κόμμα, θα το ψηφίζατε;

  • Ναι (41%, 6.209 Votes)
  • Όχι (45%, 6.789 Votes)
  • Ίσως (10%, 1.459 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (4%, 651 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.108

Loading ... Loading ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.