ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συνταγματάρχης Douglas McGregor: «Πολλές χώρες αποδολαριοποιούνται – Έρχεται το τέλος της αμερικανικής ηγεμονίας»

Τι είπε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου

Συνταγματάρχης Douglas McGregor: «Πολλές χώρες αποδολαριοποιούνται – Έρχεται το τέλος της αμερικανικής ηγεμονίας»

Ο πρώην σύμβουλος του επικεφαλής του Πενταγώνου επί κυβέρνησης Trump, Συνταγματάρχης Douglas McGregor, έριξε «βόμβες» για την οικονομική κατάσταση των ΗΠΑ και κυρίως για το τι προτίθενται να πράξουν οι υπόλοιπες χώρες στον πλανήτη για να απελευθερωθούν από το δολάριο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Οι άνθρωποι είχαν βαρεθεί να εκφοβίζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όχι μόνο με στρατιωτική δύναμη αλλά μέσω του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος που έχουμε δημιουργήσει

Υπάρχουν πολλές χώρες που ενδιαφέρονται να απο-δολαριοποιηθούν και αυτό περιλαμβάνει τους Σαουδάραβες, νομίζω ότι εξαπλώνεται και στα Εμιράτα. Η Ινδία σίγουρα είναι μέρος αυτού, όπως και η Κίνα και, για να λέμε την αλήθεια, οι Ιάπωνες αισθάνονται άβολα με το δολάριο.

 Ιάπωνες και Κινέζοι ρίχνουν επί του παρόντος τα αμερικανικά γραμμάτιά τους, κάτι που θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη.

Το ότι θα αγοράζουν πάντα το χρέος μας δεν ισχύει πλέον. Θα φτάσουμε στο σημείο που κανείς δεν θα θέλει να αγοράσει το χρέος μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε θα έχουμε προβλήματα και οι Σαουδάραβες έχουν ξεκαθαρίσει ότι είναι στην ευχάριστη θέση να κάνουν δουλειές με τους Ρώσους σε ρούβλια με τους Κινέζους σε γουάν. Δεν νομίζω ότι έχουμε πια τον έλεγχο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.