ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ούτε ένας πρωθυπουργός τα τελευταία 50 χρόνια στην Ελλάδα υπήρξε στην ζωή του εργαζόμενος, αλλά όλοι είναι ή ήταν πλούσιοι. Πώς;

Τάγμα Αζόφ και Δύση διαδίδουν ότι έγινε χρήση χημικών όπλων στην Μαριούπολη από τους Ρώσους

Έντονο «άρωμα» προβοκάτσιας μετά τις απειλές του Τ.Μπάιντεν

Τάγμα Αζόφ και Δύση διαδίδουν ότι έγινε χρήση χημικών όπλων στην Μαριούπολη από τους Ρώσους

Οι Ουκρανοί νεοναζιστές του Τάγματος Αζόφ διαδίδουν φήμες ότι έγινε χρήση «δηλητηριώδους ουσίας άγνωστης προέλευσης» στη Μαριούπολη.

Οι νεοναζιστές του Τάγματος Αζόφ αναφέρουν πως οι ρωσικές δυνάμεις έριξαν «δηλητηριώδη ουσία άγνωστης προέλευσης» από μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους στην πολιορκημένη πόλη της Μαριούπολης.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι υποφέρουν από αναπνευστική ανεπάρκεια και νευρολογικά προβλήματα ως αποτέλεσμα της εν λόγω επίθεσης.

«Πριν από περίπου μία ώρα, οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν εναντίον του ουκρανικού στρατού και των αμάχων στην πόλη Μαριούπολη μια δηλητηριώδη ουσία άγνωστης προέλευσης, που έπεσε από εχθρικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή, πηγή προσκείμενη στο υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας ανέφερε ότι η πιθανότητα χρήσης χημικών όπλων από τη Ρωσία είναι πολύ μεγάλη.

H διάδοση αυτή όλως τυχαίως έγινε αφότου ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, προειδοποίησε ότι η Ρωσία θα πληρώσει «βαρύ τίμημα» εάν χρησιμοποιήσει χημικά όπλα εναντίον της Ουκρανίας.

Δεν διευκρίνισε ποιες θα είναι οι συνέπειες, αλλά απέκλεισε την άμεση αντιπαράθεση μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.