ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προκαλεί ξανά ο Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η ελληνική πλευρά προσποιείται ότι θέλει λύση για το Κυπριακό»

Προκαλεί ξανά ο Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η ελληνική πλευρά προσποιείται ότι θέλει λύση για το Κυπριακό»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσα από την ψευδοβουλή στα κατεχόμενα της Κύπρου μίλησε για το Κυπριακό, ενώ τόνισε ότι δεν θα περιμένουν άλλο για μία λύση στο ζήτημα.

Κατηγόρησε την ελληνοκυπριακή πλευρά ότι έχει δείξει σε πολλαπλές περιπτώσεις ότι δεν επιθυμεί μια λύση ενώ ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία και οι Τουρκοκύπριοι «συνεχίζουν με μια θετική ατζέντα».

«Η ελληνική πλευρά προσποιείται ότι υπερασπίζεται μια ομοσπονδία για το νησί», «ωστόσο δεν θα περιμένουμε να περάσουν άλλα πενήντα χρόνια χωρίς μια κατάλληλη λύση», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

Εξέφρασε τη στήριξή του στην πρόταση του ηγέτη του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ για λύση δύο κρατών στο νησί.

Ο Ερντογάν υποστήριξε ότι «κάποιοι» έχουν ενοχληθεί στην Αμερική από τις τουρκικές κινήσεις στο Κυπριακό ενώ για την Ευρωπαϊκή Ένωση δήλωσε ότι δεν κρατάει τον λόγο της.

Πιστός στην εθνικιστική ρητορική της Άγκυρας, ο κ. Ερντογάν περίγραψε την εισβολή του 1974 από την οπτική γωνία της Τουρκίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξέρουμε καλά ποιος είναι ο εισβολέας στο νησί. Ποτέ δεν είδε τους Τούρκους ως ίσους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.