ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε την πέρδικα που ερωτεύτηκε τον Ερντογάν

Δείτε την πέρδικα που ερωτεύτηκε τον Ερντογάν

Ιδιαίτερη προτίμηση είχε στο κεφάλι του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μία πέρδικα, η οποία προσγειώθηκε πάνω του κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε τζαμί στην ορεινή περιοχή Rize της Τουρκίας.

Η φωτογραφία με το πτηνό να πετάει στο κεφάλι του Ερντογάν ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω Διαδικτύου με χρήστες του Twitter να λένε ότι ακόμα και τα πουλιά καταλαβαίνουν ότι ο μόνος δρόμος είναι αυτός της ειρήνης, αφήνοντας υπόνοιες για την διακοπή στην ειρηνευτική διαδικασία με τους Κούρδους.

Ο Τούρκος πρόεδρος παρά την χαμηλή πτήση της πέρδικας δεν φάνηκε να αιφνιδιάζεται και την «φιλοξένησε» για λίγα δευτερόλεπτα στο κεφάλι του μέχρι που την πήρε και την απελευθέρωσε στον ουρανό, όπως προβλεπόταν από τους διοργανωτές των εγκαινίων τζαμιού σε υψόμετρο 1.130 στο όρος Kible.

Άγνωστο παραμένει αν το πτηνό θα φέρει τύχη στον Ερντογάν, ο οποίος βλέπει τη χώρα μετά την κατάρρευση στις διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού να οδεύει σε νέες εκλογές πιθανότατα τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Έπειτα από τη συνάντησή του με τον ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο πρωθυπουργός και ηγέτης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Αχμέτ Νταβούτογλου Νταβούτογλου είπε πως «οι εκλογές είναι το μοναδικό ενδεχόμενο». Άφησε όμως αναπάντητες τις ερωτήσεις για το αν θα κρατήσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ή θα την παραδώσει στον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Νταβούτογλου μιλώντας σε δημοσιογράφους δήλωσε πως δεν υπήρξε κοινό έδαφος για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού, ενώ εξήγησε ότι υπήρχε η δυνατότητα κυβέρνησης περιορισμένου χρονικού διαστήματος με την επιλογή της εκλογικής μάχης.

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι παρότι ήταν απόλυτα διαφανείς οι διαπραγματεύσεις «υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες σε κρίσιμα ζητήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, δήλωσε: «Οι εκλογές είναι σαν εμβόλιο. Μπορεί στην αρχή να νιώθεις λίγο πόνο, αλλά μετά (το εμβόλιο) φέρνει υγεία στο σώμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.