ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Ιράκ θα στείλει στρατό στα σύνορα του με Toυρκία!

Το Ιράκ θα στείλει στρατό στα σύνορα του με Toυρκία!

 Συνεχίζεται ακάθεκτα η τουρκική πολιτική του “καθολικά προβλήματα με όλους όσους περπατούν πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη”, αυτή τη φορά το νέο μέτωπο στρατιωτικής αντιπαράθεσης είναι το Βόρειο Ιράκ.

Αποφασισμένο είναι το Ιράκ να μην επιτρέψει στα τούρκικα στρατεύματα να ξαναπεράσουν από το έδαφος του!

Και νέα εστία έντασης στην περιοχή θα δημιουργηθεί σε λίγο με την κυβέρνηση του Ιράκ να ζητάει άδεια από την κουρδική διοίκηση ώστε να αναπτύξει στρατεύματα στην περιοχή των συνόρων με την Τουρκία.

Λόγος είναι φυσικά η ακύρωση των συμφωνιών που είχε κάνει με την Τουρκία (η οποία δεν πήρε καν υπόψην της την απόφαση του Ιράκ) και η θέληση της κυβέρνησης να σταματήσει τις διεισδύσεις των τούρκων στο έδαφος του Ιράκ.

Αναμένεται με ενδιαφέρον ποιά θα είναι η κίνηση της Τουρκίας, θα ανοίξει ένα ακόμα μέτωπο η θα κάνει την “χαζή” και δεν θα αναφερθεί καθόλου στο θέμα;

Το δεύτερο είναι κάτι που συνηθίζει όταν αντιμετωπίζει αντιδράσεις, ενώ το πρώτο το κάνει με πρόθυμους για υποχωρήσεις (και κάμψεις) αντιπάλους όπως – σωστά μαντέψατε – εμείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.