ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ακύρωση συμμετοχής της Τουρκίας σε τουριστική διοργάνωση στο Ισραήλ για πρώτη φορά

Ακύρωση συμμετοχής της Τουρκίας σε τουριστική διοργάνωση στο Ισραήλ για πρώτη φορά

Για πρώτη φορά μετά το 1994, η Τουρκία δεν πρόκειται να συμμετάσχει στη «διεθνή τουριστική αγορά της Μεσογείου», που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Ισραήλ.

Πρόκειται για ένα «συμπόσιο» που θα γίνει στις 5-6 Φεβρουαρίου 2013 στο Τελ Αβίβ.  Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 19 χώρες.

Η Τουρκία έφτασε σε αυτή την απόφαση εξαιτίας των τεταμένων σχέσεων που έχουν οι δύο χώρες. Ήδη, από πέρυσι η Άγκυρα είχε απειλήσει ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει, όμως τελικά αυτό δεν είχε γίνει.

Οι εκπρόσωποι του τουρκικού Υπουργείου Τουρισμού δήλωσαν χαρακτηριστικά: «κάθε χρόνο επενδύουμε πάρα πολλά χρήματα για τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση. Τη στιγμή που οι Ισραηλινοί μποϊκοτάρουν την Τουρκία, δεν έχει κανένα νόημα να επενδύουμε χρήματα που δεν θα μας φέρουν κανένα όφελος. Η διοργάνωση δεν πρόκειται να επηρεάσει τους Ισραηλινούς να επισκεφτούν τη χώρα μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.