ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεδρίασε το στρατιωτικό συμβούλιο ασφαλείας στην Τουρκία

Συνεδρίασε το  στρατιωτικό συμβούλιο ασφαλείας στην Τουρκία

Το τουρκικό ανώτατο στρατιωτικό συμβούλιο (YAŞ) συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Recep Tayyip Erdoğan αναφέρει το trt.net.tr .

Η Συρία και τα μέτρα που λήφθηκαν κατά των απειλών στα σύνορα ήταν τα σημαντικότερα θέματα της συνεδρίασης, στην οποία συζητήθηκε η ετοιμότητα των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων.

Τα μέλη του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου στην πρώτη τους σύσκεψη μετά από την αλλαγή των κανόνων εμπλοκής αξιολόγησαν τα βήματα που έκανε και πρόκειται να κάνει ο  τουρκικός στρατός. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Επί τάπητος τέθηκαν λεπτομερώς οι καταστάσεις στις οποίες πρόκειται να εφαρμοστούν οι νέοι κανόνες εμπλοκής, αν θα δημιουργηθεί ή όχι ζώνη ασφαλείας και το πώς θα εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συνόρων.

Στη κρίσιμη συνεδρίαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου συζητήθηκαν και τα σημεία όπου θα εγκατασταθούν οι πύραυλοι Patriot που ζήτησε η Τουρκία από το ΝΑΤΟ.

Ένα άλλο θέμα που βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης ήταν και οι επιχειρήσεις που θα διεξαχθούν κατά της τρομοκρατικής επιχείρησης που κάνει προετοιμασίες για τον χειμώνα.

Μετά το πέρας της σύσκεψης το Γενικό Επιτελείο έδωσε στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο του Γενικού Επιτελείου αναφέρονται τα εξής:

«Στη συνεδρίαση έγινε στρατιωτική-πολιτική αξιολόγηση της κατάστασης στην περιοχή, συζητήθηκαν οι ενέργειες που γίνονται στις επιχειρήσεις εσωτερικής ασφάλειας και μελετήθηκαν το κύριο πρόγραμμα και οι στόχοι των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και συζητήθηκαν τα μέτρα που θα ληφθούν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.