ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ερντογάν για Παρί Σεν Ζερμέν- Mπασάκσεχιρ: Η UEFA να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα

Ερντογάν για Παρί Σεν Ζερμέν- Mπασάκσεχιρ: Η UEFA να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα

H Mπασάκσεχιρ αποσύρθηκε στο 18′ της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην αποβολή του βοηθού προπονητή, Πιερ Γουεμπό, ο οποίος φώναζε ότι o τέταρτος διαιτητής τον αποκάλεσε νέγρο.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν άφησε φυσικά το γεγονός ανεκμετάλλευτο θέλοντας να παρουσιαστεί ως ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα ρατσισμού, την ώρα που οι φίλοι και σι σύμμαχοί του Αζέροι αποκεφαλίζουν και εκτελούν Αρμένιους στο Ναργκόρνο-Καραμπάχ.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Twitter πήρε θέση για τον βοηθό προπονητή της Μπασάκσεχιρ καλώντας την UEFA «να λάβει τα απαραίτητα μέτρα».

Η ανάρτησή του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καταδικάζω απερίφραστα την ρατσιστική επίθεση που δέθηκε ο βοηθός προπονητή της Μπασάκσεχιρ Πιέρ Γουεμπό από διαιτητή της αναμέτρησης. Πιστεύω ότι η UEFA θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Είμαστε όλοι άνευ όρων κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων στον αθλητισμό και σε όλους τους τομείς της ζωής»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.