ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιθεώρηση ετοιμότητας στρατευμάτων στον Έβρο

Επιθεώρηση ετοιμότητας στρατευμάτων στον Έβρο

Ο αρχηγός του  τουρκικού Γενικού Επιτελείου στρατηγός Necdet Özel επιθεώρησε την ετοιμότητα των στρατιωτικών μονάδων αιχμής στην περιοχή της Ανδριανούπολης απέναντι από το προγεφύρωμα του Κάραγατς, την θεωρούμενη ως “αχίλλειο πτέρνα” του ελληνικού αμυντικού συστήματος στην περιοχή.

Από εκεί θα εκκινούσε η επίθεση των τουρκικών μονάδων σύμφωνα με το σχέδιο “Βαριοπούλα”.

 Ο Özel προσγειώθηκε με ελικόπτερο σε στρατόπεδο στην περιοχή Kestanelik και πραγματοποίησε επιθεώρηση στις μονάδες της περιοχής Prag.

Στην συνέχεια  επισκέφτηκε τη Λέσχη Αξιωματικών όπου έμεινε για μιάμιση ώρα και μετά μετέβη στην 54η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού καθώς και μονάδες τεθωρακισμένων όπου πραγματαποίησε επιθεώρηση και στην συνέχεια ενημερώθηκε απο τους Τούρκους αξιωματικούς.

Ο στρατηγός Özel ενημερώθηκε από τους διοικητές των μονάδων για την ετοιμότητα των μονάδων και την πορεία ένταξης των νέων όπλων, όπως τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Firtina, τα άρματα μάχης LEO2NG (δοκιμάζονται ακόμα), τα ρουκετοβόλα, οι πύραυλοι εδάφους-εδάφους, οι γέφυρες ζεύξης του Έβρου, τα συστήματα πρόσχωσης κλπ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencent.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.