ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η Τουρκία ανακοίνωσε επιτυχία στις δοκιμές υπερηχητικών πυραύλων για το UAV AKINCI TİHA με τον Ρ.Τ.Ερντογάν στην Αθήνα

Εμβέλεια 55 χιλιομέτρων έχει ο πύραυλος που δοκίμασε

Η Τουρκία ανακοίνωσε επιτυχία στις δοκιμές υπερηχητικών πυραύλων για το UAV AKINCI TİHA με τον Ρ.Τ.Ερντογάν στην Αθήνα

Την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι στην Αθήνα και συζητά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η τουρκική αμυντική βιομηχανία BAYKAR ανακοίνωσε ότι το UAV Bayraktar AKINCI TİHA ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δοκιμή πυροδότησης υπερηχητικών πυραύλων UHA-122.

«Το Bayraktar Akıncı, το οποίο κατέχει σημαντική θέση μεταξύ των μη επανδρωμένων οχημάτων αεράμυνας της Τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας, ολοκλήρωσε άλλη μια επιτυχημένη δοκιμή» αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ.

Το Akıncı πραγματοποίησε με επιτυχία τη δοκιμή βολής υπερηχητικού πυραύλου IHA-122 σε εμβέλεια 55 χιλιομέτρων.

Το Bayraktar AKINCI Attack Unmanned Aerial Vehicle (TIHA), που αναπτύχθηκε από την Baykar πραγματοποίησε επιτυχώς τη δοκιμή εκτόξευσης υπερηχητικών πυραύλων IHA-122 στη Σινώπη.

Το Bayraktar AKINCI TİHA, επιχειρεί από τις 29 Αυγούστου 2021, οπότε εντάχθηκε στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Την Τετάρτη η τουρκική αμυντική βιομηχανία ανήρτησε βίντεο για την 4η επέτειο της πρώτης πτήσης του Bayraktar.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.