ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Οι ΗΠΑ μεροληπτούν στο θέμα του Κυπριακού

«Με αυτές τις κινήσεις, οι ΗΠΑ χάνουν την ευκαιρία να παίξουν εποικοδομητικό ρόλο»

Τουρκία: Οι ΗΠΑ μεροληπτούν στο θέμα του Κυπριακού

Για μεροληψία κατηγορία την Ουάσιγκτον του τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, λέγοντας ότι χάνει την ευκαιρία να παίξει εποικοδομητικό ρόλο για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού.

Σε σχετική ανακοίνωση το τουρκικό ΥΠΕΞ τονίζει ότι «η Άγκυρα ως εγγυήτρια δύναμη θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια του Τουρκο-Κυπριακού λαού».

«Καταδικάζουμε σθεναρά την ένταξη της Ελληνο-Κυπριακής διοίκησης στο πρόγραμμα διακρατικής στρατιωτικής συνεργασίας του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.

Σε ό,τι μας αφορά, αυτή η κίνηση των ΗΠΑ, δύο εβδομάδες αφού ήρθη το εμπάργκο όπλων στην Κύπρο, δεν έχει καμία αιτιολογία.

Με αυτή την κίνηση ταράσσεται ακόμα περισσότερο η ισορροπία μεταξύ των δύο πλευρών στο νησί, με αποτέλεσμα η Ουάσιγκτον πλέον να μεροληπτεί.

Με αυτές τις κινήσεις, οι ΗΠΑ χάνουν την ευκαιρία να παίξουν εποικοδομητικό ρόλο για μία δίκαιη, μόνιμη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού ζητήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως εγγυήτρια δύναμη, η Τουρκία θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια του Τουρκο-Κυπριακού λαού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.