Τουρκική προεδρία για Ρ.Τ.Ερντογάν: «Μια αδιαθεσία ήταν και πέρασε – Θα επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του»

Γιατί η Άγκυρα θα απέκρυπτε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του Ερντογάν

Τουρκική προεδρία για Ρ.Τ.Ερντογάν: «Μια αδιαθεσία ήταν και πέρασε – Θα επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του»

Η τουρκική προεδρία διέψευσε όλες τις «αβάσιμες φήμες», όπως τις χαρακτηρίζει για την κατάσταση της υγείας του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν, που αναφέρουν πως υπέστη καρδιακό ή εγκεφαλικό επεισόδιο και ότι διακομίστηκε σε νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Συγκεκριμένα είπε: «Απορρίπτουμε κατηγορηματικά τέτοιες αβάσιμες φήμες αναφορικά με την υγεία του προέδρου Ρ. Τ. Ερντογάν. Ο πρόεδρος θα παρακολουθήσει αύριο μέσω βιντεοσύνδεσης τα εγκαίνια του πυρηνικού σταθμού στο Άκουγιου», σχολίασε ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν στο Twitter.

«Καμία παραπληροφόρηση δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο τουρκικός λαός στέκεται στο πλευρό του ηγέτη του και ο Ρ. Τ. Ερντογάν και το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης ετοιμάζονται να νικήσουν στις εκλογές της 14ης Μαϊου», πρόσθεσε.

Μάλιστα η τουρκική προεδρία πρόσθεσε πως πρόκειται απλά για ένα… κρυολόγημα και τίποτε άλλο.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι όπως τα παρουσιάζει η τουρκική προεδρία καθώς είναι βέβαιο ότι κάτι είχε.

Ο στομαχόπονος συνήθως περιλαμβάνεται στα χαρακτηριστικά εμφράγματος. Το στομάχι και η καρδιά συνδέονται.

Τα ΜΜΕ στην Τουρκία φαίνεται να έχουν «μοιραστεί» σχετικά με το πώς είναι η κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κάποια θεωρούν ότι πρόκειται για έμφραγμα του μυοκαρδίου, άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι έχει ένα πρόβλημα στο στομάχι του.

Επισήμως, η τουρκική προεδρία δεν πρόκειται να παραδεχτεί ότι υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει κλονιστεί από κάτι τόσο σοβαρό όπως ένα έμφραγμα ή εγκεφαλικό.

Ειδικά τώρα, λίγες ημέρες πριν τις τουρκικές προεδρικές εκλογές της 14ης Μαΐου. Eπί της ουσίας θα εμφανίζονταν ως αδύναμος για να συνεχίσει να κυβερνάει.

Όλα ξεκίνησαν χθες με την live συνέντευξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν η οποία διακόπηκε και μετά από περίπου 10 λεπτά εμφανίστηκε και πάλι, ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές και αναφέροντας πως είχε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα.

Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας έληξε εντός ολίγων λεπτών, καθώς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

Ο παρουσιαστής του αντιπολιτευόμενου Sozcu TV, Φατίχ Πορτακάλ αναρωτήθηκε: «Είναι μόνο ένα κρυολόγημα; Καθώς εκεί στη συνέντευξη υπάρχει κάποια δράση. Συμβαίνει κάτι και δεν το βλέπουμε. Όταν ακούς το ‘ω Θεέ μου’ εκφράζεται όταν συμβαίνει κάτι, το βλέπεις και το λες. Όταν υπάρχει πανικός.

Σε διαφορετική περίπτωση όταν κάθεται κάποιος δεν καταλαβαίνεις πως κρυολόγησε ή δεν λες ‘ω Θεέ μου’. Εκεί συμβαίνει κάτι, υπάρχει ένα γεγονός και για αυτό λένε ‘ω Θεέ μου’.

Έρχονται σε μας διάφορες πληροφορίες αλλά δεν μπορούμε να τις πούμε. Όμως γνωρίζουμε τις ενοχλήσεις του Ερντογάν. Υπήρχαν φήμες πως είναι επιληπτικός, όπως και ότι είχε χειρουργηθεί στο έντερο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.