ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βρετανία: Εξετάζει να προμηθεύσει με αεροσκάφη Eurofighter τις χώρες που θα παραδώσουν MiG-29 στην Ουκρανία

Η προσφορά αυτή λογικά αφορά τη Βουλγαρία, την Πολωνία και τη Σλοβακία, οι οποίες έχουν στο οπλοστάσιο τους MiG-29

Βρετανία: Εξετάζει να προμηθεύσει με αεροσκάφη Eurofighter τις χώρες που θα παραδώσουν MiG-29 στην Ουκρανία

Ο υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων της Βρετανίας Τζέιμς Χίπι, έκανε γνωστό ότι το Λονδίνο εξετάζει την περίπτωση προσφοράς μαχητικών αεροσκαφών Eurofighter σε χώρες που θα προμήθευαν την Ουκρανία με MiG-29.

Η προσφορά αυτή λογικά αφορά τη Βουλγαρία, την Πολωνία και τη Σλοβακία, οι οποίες έχουν στο οπλοστάσιο τους MiG-29, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχουν δώσει στην Ουκρανία.

Ωστόσο, η Βουλγαρία βρίσκεται σε φάση προμήθεια 16 νέων F-16 Viper, η Πολωνία διαθέσει F-16 και έχει προχωρήσει στην προμήθεια F/A-50 Golden Eagle και F-35 Lightning II, ενώ και η Σλοβακία έχει προχωρήσει στην παραγγελία 14 F-16 Viper.

Συνεπώς, δεν είναι καθόλου βέβαιο αν θα μπορούσαν να δεχθούν τη βρετανική πρόταση και να προσθέσουν έναν ακόμα τύπο αεροσκάφους, έστω και ως ενδιάμεση λύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.