ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία για μαχητικά στην Ουκρανία: «Δεν αποκλείω τίποτα – Προέχουν τα τεθωρακισμένα»

Για αποστολή Eurofighter

Βρετανία για μαχητικά στην Ουκρανία: «Δεν αποκλείω τίποτα – Προέχουν τα τεθωρακισμένα»

Η Βρετανία δεν έχει λάβει «αμετάκλητη απόφαση» να μην στείλει τα μαχητικά αεροσκάφη της στην Ουκρανία, αλλά δεν πιστεύει ότι η αποστολή μαχητικών είναι η σωστή προσέγγιση επί του παρόντος, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Μπεν Ουάλας.

«Έχω ασχοληθεί με αυτό για πολύ καιρό. Και έχω μάθει δύο πράγματα: ποτέ μην αποφαίνεσαι για οτιδήποτε υπέρ και ποτέ μην αποκλείεις τίποτα», είπε σε δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε γιατί η Βρετανία δεν θα στείλει μαχητικά στην Ουκρανία.

«Αυτή δεν είναι μια αμετάκλητη απόφαση», πρόσθεσε. «Προς το παρόν, δεν νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή προσέγγιση… Αυτό που θα πάει παρακάτω φέτος αυτόν τον πόλεμο θα είναι η δυνατότητα των Ουκρανών να αναπτύξουν δυτικά τεθωρακισμένα εναντίον της Ρωσίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.