ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαλίφα Χαφτάρ: Φτιάξαμε στρατό για να κάνουμε τη Λιβύη κράτος

«Λαός και στρατός να διορθώσουμε την κατάσταση»

Χαλίφα Χαφτάρ: Φτιάξαμε στρατό για να κάνουμε τη Λιβύη κράτος

Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης, Στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ, είπε ότι «δεν φτιάξαμε έναν στρατό για να σταθούμε στο πλάι και να παρακολουθούμε τη Λιβύη να σύρεται στην άβυσσο από τους καταχραστές», σημειώνοντας ότι η αποφασιστική λύση «είναι στα χέρια του λαού και αυτός πρέπει να ηγηθεί μόνος του για να ανακτήσει τα δικαιώματά του και να χτίσει το κράτος του», όπως σημειώνει η Libyan Address.

Αυτό είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τη Δευτέρα, κατά τη συνάντησή του με τον λαό και τους αξιωματούχους της πόλης Κούφρα.

Πηγή: Βαλκανικό Περισκόπιο

Ο Γενικός Διοικητής κάλεσε τους Λίβυους να μην περιμένουν μια πολιτική τάξη ή ένα ξένο κόμμα να τους ανακουφίσει από τα δεινά τους, προσθέτοντας: «Εμείς, ο λαός και ο στρατός, πρέπει να διορθώσουμε την κατάσταση πριν είναι πολύ αργά, όπως ακριβώς αντιμετωπίσαμε μαζί τον κίνδυνο της τρομοκρατίας».

Ο Γενικός Διοικητής πρόσθεσε: «Σήμερα και αύριο, εμείς και ο λαός όσο νοιώθουμε δεμένοι είμαστε ικανοί να καταστρέψουμε τα είδωλα των πολιτικών», επισημαίνοντας ότι «οι παρίες πρέπει να προσέχουν γιατί δεν φτιάξαμε στρατό για να σταθούμε στο πλάι και να παρακολουθούμε τη Λιβύη να σέρνεται στην άβυσσο από καταχραστές.

Ο Γενικός Διοικητής έδειξε ότι «κανείς εκτός από τον ίδιο τον λαό δεν θα σώσει τη Λιβύη, θα δώσει αυτός την λύσει και θα φτιάξει τον οδικό της χάρτη και θα την προστατεύσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γενικός Διοικητής κάλεσε τις ενεργές εθνικές δυνάμεις να ανασυνταχθούν και να συγκεντρωθούν για να γείρουν τη πλάστιγγα στο συμφέρον του λαού.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.