ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χανιά: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο Αλβανοί που χτυπούσαν τον γιο και τη γυναίκα του ενός

Τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

Χανιά: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο Αλβανοί που χτυπούσαν τον γιο και τη γυναίκα του ενός

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή Χανίων, οι δύο Αλβανοί ηλικίας 43 και 46 ετών, που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος της 38χρονης συζύγου και του 12χρονου παιδιού του πρώτου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνούμενοι τις κατηγορίες που τους αποδίδονται περί ενδοοικογενειακής βίας και πρόκλησης σωματικών βλαβών, οι δύο Αλβανοί πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή λίγο μετά τη μία το μεσημέρι για να απολογηθούν για τις πράξεις τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, τόσο ο 43χρονος σύζυγος της όσο και ο 46χρονος κουνιάδος της, χτύπησαν την ίδια και τον 12χρονο γιο της.

Το περιστατικό αποκάλυψε ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ.Στέλιος Σεληνιωτάκης, ο οποίος υπηρετεί στο ΤΑΕ Χανίων.

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης περιέγραψε πως μια τυπική περιπολία στο χωριό Σκινές του δήμου Πλατανιά, κατέληξε στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο φερόμενων δραστών.

«Περιπολώντας με την ομάδα μου σε χωριό της ενδοχώρας των Χανίων εντοπίσαμε ένα όχημα να κινείται ύποπτα και αποφασίσαμε να το ελέγξουμε. Το συγκεκριμένο όχημα ανέπτυξε ταχύτητα και δεν σταματούσε.

Μετά από μερικά μέτρα με τα δύο περιπολικά μας οχήματα το ακινητοποιήσαμε. Μέσα σε αυτό επέβαιναν μια τριμελής οικογένεια αλλοδαπών και ένας ακόμα συγγενής τους» ανέφερε.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η 38χρονη, που δεν μιλούσε ελληνικά, στη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, εξήγησε κάνοντας νοήματα στους αστυνομικούς του ΤΑΕ, οι οποίοι στη συνέχεια με τη χρήση εφαρμογής για μετάφραση από κινητό τηλέφωνο, αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και γλίτωσαν τη γυναίκα και το παιδί της από τα χειρότερα.

«Μας έδειξε με νοήματα, αλλά και με χρήση Google μετάφρασης από εμάς, ότι την χτυπούσαν όλη την ημέρα, τόσο εκείνη όσο και το παιδί της και οι δύο αλλοδαποί άντρες, οι οποίοι και συνελήφθησαν» σημείωσε ο κ. Σεληνιωτάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.