ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν. Παναγιωτόπουλος για άσκηση στην Κάρπαθο: «Επιβεβαιώνει την ετοιμότητα των Ένοπλων Δυνάμεων» (βίντεο)

Ν. Παναγιωτόπουλος για άσκηση στην Κάρπαθο: «Επιβεβαιώνει την ετοιμότητα των Ένοπλων Δυνάμεων» (βίντεο)

Στην άσκηση των Ένοπλων Δυνάμεων, που πραγματοποιήθηκε με πραγματικά πυρά στην θαλάσσια περιοχή νότια της Καρπάθου, αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Το λέμε και το κάνουμε πράξη», το μήνυμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, μετά την τελική φάση της επιχειρησιακής εκπαίδευσης μονάδων και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων που πραγματοποιήθηκε με πραγματικά πυρά στην θαλάσσια περιοχή νότια της Καρπάθου.

Σε μια περίοδο όξυνσης της τουρκικής προκλητικότητας, ο υπουργός διεμήνυσε, μέσω Twitter, ότι: «Το λέμε και το κάνουμε πράξη, επιτυχής ολοκλήρωση των διακλαδικών επιχειρησιακών δραστηριοτήτων επιβεβαιώνει την ετοιμότητα και την αποτρεπτική δυνατότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων».



Η άσκηση που πραγματοποιήθηκε σε διεθνή ύδατα και διήρκησε περίπου τρεις ώρες αποτελεί μήνυμα προς την Τουρκία καθώς διεξήχθη σε μια περιοχή την οποία η Άγκυρα επιχειρεί να σφετεριστεί.

Οι βολές με όπλα μάχης περιελάμβαναν εκτοξεύσεις Κατευθυνόμενων Βλημάτων από Μονάδες Επιφανείας και Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και τορπίλης μάχης από υποβρύχιο, κατά πραγματικού στόχου επιφανείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε βίντεο με τις εκτοξεύσεις πυραύλων από πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και με την τορπίλη από υποβρύχιο με στόχο το παροπλισμένο από το 20ο9 πλοίο μεταφοράς πυρομαχικών και άλλων σχετικών φορτίων «Έβρος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.