ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μήνυμα (επανάληψη) για την τουρκική παρεμβατικότητα σε Λιβύη και Συρία έστειλε ο Ν.Δένδιας (βίντεο)

Μήνυμα (επανάληψη) για την τουρκική παρεμβατικότητα σε Λιβύη και Συρία έστειλε ο Ν.Δένδιας (βίντεο)

Σε μια κατάσταση που δεν περιγράφει τις “βαρύγδουπες” “νικηφόρες” δηλώσεις των προηγούμενων μηνών εμφανίστηκε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο ΥΠΕΞ Ν.Δένδιας ειδικά κάτω από τις δύο πολύ αρνητικές εξελίξεις για την Ελλάδα τόσο με την Λιβύη που η νέα κυβέρνηση( που πλέον έχει ως πρόεδρο τον πρέσβη που είχε αποπέμψει ο Ν.Δένδιας) και μίλησαν για εγκυρότητα του τουρκο-λιβυκού μνημονίου αλλά και μετά την αιγυπτιακή έμμεση “πρόσκληση” στην Τουρκία για οικόπεδο στην ΑΟΖ που ειχε υπογράψει με την Ελλάδα αλλά τώρα το εξέδωσε με βάση τις τουρκικές συντεταγμένες!

Σήμερα έτσι βγήκε δια του βίντεο να στείλει ένα μήνυμα υπέρ της σταθερότητας έστειλε ο Έλληνος υπουργός Εξωτερικών, Nίκος Δένδιας, αναφερόμενος στην τουρκική παρεμβατικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θεωρούμε εξόχως σημαντικές τις σχέσεις μας με χώρες ομονοούσες ως προς την αντιμετώπιση περιφερειακών προκλήσεων, όπως η Συρία και η Λιβύη, αλλά και την έντονη παρεμβατικότητα της Τουρκίας στην περιοχή», σχολίασε στο Twitter.

https://twitter.com/NikosDendias/status/1365688155962281988
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.