ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε πως εκπαιδεύονται οι Έλληνες snipers (φωτό)

H εκπαίδευση περιέλαβε πρακτική εξάσκηση με την εκτέλεση βολών σε σταθερούς και κινητούς στόχους

Δείτε πως εκπαιδεύονται οι Έλληνες snipers (φωτό)

Το Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Ελεύθερων Σκοπευτών Ειδικών Αποστολών (ΣΒΕΕΣΕΑ) πραγματοποιείται με στόχο την εκπαίδευση των Ελεύθερων Σκοπευτών Ειδικών Αποστολών (ΕΣΕΑ) σε εξειδικευμένες βολές.

Οι Ελεύθεροι Σκοπευτές θα πρέπει να μπορούν να προσβάλουν επιλεγμένους στόχους, σε μεγάλες αποστάσεις και κάτω από συνθήκες που καθιστούν την επιτυχία αδύνατη για οποιονδήποτε άλλο σκοπευτή.

Πιο συγκεκριμένα, το υπόψη Σχολείο πραγματοποιήθηκε από 28 Αυγούστου έως 13 Οκτωβρίου 2023, στην έδρα του Κέντρου Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΣΑΝΗ» στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή 10 στελεχών, εκ των οποίων 2 από την Κύπρο και 2 από τη Σερβία.

Κατά τη διάρκεια των 7 εβδομάδων εκπαίδευσης το προσωπικό εκπαιδεύτηκε σε αντικείμενα ατομικής τακτικής, κάλυψης, απόκρυψης και παραλλαγής.

Επίσης, διδάχθηκε τις διαδικασίες προσέγγισης στόχου καθώς και την επίδραση των καιρικών συνθηκών στην επιτυχή εκτέλεση της αποστολής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H εκπαίδευση περιέλαβε πρακτική εξάσκηση με την εκτέλεση βολών σε σταθερούς και κινητούς στόχους, ημέρα και νύχτα και ολοκληρώθηκε με την αξιολόγηση των εκπαιδευομένων στελεχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.