ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Ράπισμα» στην κυβέρνηση από τον χρυσό Ολυμπιονίκη Σ.Ντούσκο: «Δεν είχα καμία στήριξη από την Πολιτεία»

«Ράπισμα» στην κυβέρνηση από τον χρυσό Ολυμπιονίκη Σ.Ντούσκο: «Δεν είχα καμία στήριξη από την Πολιτεία»

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία Στέφανος Ντούσκος, λίγες ώρες μετά τη μεγάλη του νίκη στο Τόκυο, δήλωσε ότι δεν είχε απολύτως καμία στήριξη από την Πολιτεία σε ένα «ράπισμα» προς την κυβέρνηση.

Όπως είπε είχε τη στήριξη του σωματείου του, της οικογένειάς του και της Ομοσπονδίας, όχι, όμως της Πολιτείας.

«Δεν είχα καμία απολύτως στήριξη από την Πολιτεία» δήλωσε.

Ο Στέφανος Ντούσκος περιέγραψε μιλώντας στον ALPHA τις αμέτρητες ώρες προπονήσεις σεις όλα αυτά τα χρόνια επισημαίνοντας ότι επί 330 ημέρες το χρόνο είναι κλεισμένος στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά και προπονούνται για να πετύχει ένα μεγάλο στόχο και να φτάσει εκεί που θέλει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να οικειοποιηθεί πολιτικά την επιτυχία του Στέφανου Ντούσκου, καθώς επικοινώνησε μαζί του από το πολυτελές τζιπ του κάνοντας και ταναρτήσεις στα social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.