ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

UEFA: Άφησε εκτός τρέιλερ του Champions League Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους

UEFA: Άφησε εκτός τρέιλερ του Champions League Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους

Η UEFA παρουσίασε το trailer για το Champions League, ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων και από το βίντεο απουσιάζουν οι τρεις ομάδες που υποστήριξαν τη δημιουργία της European Super League.

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους επιμένουν στην ίδρυση της European Super League, παρά τις απειλές-προειδοποιήσεις για επιπτώσεις, κυρίως -για την ώρα- στα ταμεία τους, με την UEFA, ωστόσο να τιμωρεί τους τρεις… αποστάτες και με άλλους τρόπους!

Για παράδειγμα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για το Champions League, ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων την άλλη εβδομάδα, και από το βίντεο απουσιάζουν οι «τρεις». Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει γίνει κατά λάθος αυτό, αφού δεν γίνεται να είναι «μέσα» Σίτι, Παρί, Σεβίλλη, Ντόρτμουντ, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι και η Μπάγερν και να μην συγκαταλέγονται στις «εκλεκτές» η «βασίλισσα» Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.